PROFILE, FERONERIE SI ACCESORII PENTRU STICLA GLISANTA BALCON

Oferim colaboratorilor nostri sisteme asamblate pe cotele primite, pregatite pentru montaj, cu toate accesoriile montate.

Functie de dimensiunile primite, proiectam si executam sistemele necesare, montam sticla si accesoriile si pregatim intregul sistem pentru a fi montat.

Pentru cote de inaltime mai mari de 2000mm vom folosi sticla cu grosimea de 10mm, iar pana in 1990mm vom folosi sticla cu grosimea de 8mm. Sticla este securizata, cantuita perimetral- urmand ca, la montaj, sa se fixeze garniturile magnetice de etansare intre sticle.

Putem executa pentru colaboratorii nostri sisteme pentru inchideri balcoane cu sticla – tip loggie, in unghiuri drepte sau variabile, putand monta pentru aceste sisteme garnituri magnetice pentru unghi de 90 sau de 135.

Tendinta actuala in inchiderile teraselor si blacoanelor pentru utilizarea spatiilor pe toata perioada anului este indreptata catre vitrarea totala cu ajutorul profilelor si accesoriilor minimaliste si functionale, ce ofera atat transparenta cat si confort.

Sistemul are sina de glisare sus si jos, fiecare sticla gliseaza cu ajutorul a patru role cu cate doi rulmenti, acoperiti intr-un strat generos de silicon foarte rezistent la uzura, cu miscare silentioasa si garantie 25ani, cu perii de etansare ce nu permit patrunderea apei/vantului, montate pe profilul suport sticla, nu pe sina de glisare, iar greutatea sistemului este sustinuta de sina inferioara.

Gradul de etansare intre panourile de sticla este ridicat datorita garniturilor magnetice rezistente la diferentele de temperatura vara/iarna  si al capacelor speciale ce se imbina etans.

Etansarea la intalnirea cu peretele lateral se face cu ajutorul unor profile de aluminiu cu garnitura, fapt ce ofera intregului panou rezistenta la actiunea vantului.

Deschiderea se face in interior , usile de acces (in cazul teraselor) pot fi prevazute cu  manere cu incuiere uni sau bilaterala..

In pozitia pliat- panourile de sticla se blocheaza in interior pentru a fi asigurate impotriva vantului, cu ajutorul unui sistem adaptabil functie de numarul panourilor de sticla- in numar nelimitat, functie de lungimea panoului.

Sinele sus/jos au 60mm inaltime si  nu se pot ingropa in tavan/pardoseala, fiind necesare pentru functionarea sistemului, avand decupari necesare iesirii rolelor din sina pentru a permite plierea, iar sina inferioara este prevazuta cu sistem de drenare a apei catre exterior

Latime maxima a panourilor de sticla este 850mm, iar inaltime maxima a panourilor este 3000mm

Durabilitatea sistemului este garantata 25ani, fara costuri suplimentare de intretinere.